Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 7. összefoglalás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
355
3. Végezd el a négyzetre emelést!
5,472=
54702=
0,5472=

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Négyzetre emelés: Egy számot megszorozzuk önmagával. Pl a*a=a másodikon

Tehát: csatolt képen látható.
1