Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 7. összefoglalás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
390
1. Írd fel a számok normálalakját!
2580000000=
580000=

2. Számítsad ki!
a= 8,75*12,64+7200:0,8=

b=(2,16-1,025)*(17-9:0,3)=

3. Végezd el a négyzetre emelést!
5,472=
54702=
0,5472=

4. A prímtényezős felbontás segítségével határozd meg 45-nek és
72-nek a legnagyobb közös osztóját és a legkisebb közös többszörösét!

5. Csatoltam a képet

6. Végezd el a műveleteket!
(-2)+(+3)+ (-2)- (-3)=

(-12)+(+7)+ (+7) - (+3)=

(-2)*(+3)=

(-4)*(-8)=

(-12)*(+7)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, sos, ..., minden
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2,58 X 10 a kilencediken-nel

5,8 X 10 az ötödiken-nel
1