Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

12.osztályos Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
291
4240 b feladatra lenne szükségem!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Terület, Kerület
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
T= s*(s-a)*(s-b)*(s-c)  Héron képlet
s=K/2=(16,8+13,6+8)/2=19,2
T= 19,2*(19,2-16,8)*(19,2-13,6)*(19,2-8)  = 53,76
T=r*s
53,76=r*19,2
r=2,8 cm
1