Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kamatos kamat

Főoldal » Középiskola » Matematika
1538
Hány év alatt növekszik a kétszeresére a bankba betett évi lekötésű összeg, ha a lekötés idején 8,25%-os évi kamatot kínálnak?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem. Ajánlom ezt a videómat megnézni, ha lesz kedved. :D
https://www.youtube.com/watch?v=QLQuq2Id4K4&list=PLwXxAxAEOlGg981HeeuaSl_WoflUNqhoW&index=5
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
1