Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek légyszi . S.O.S

Főoldal » Középiskola » Matematika
678
Egy lépcső 120-es magasságból vezet 5,7 méteres magasságba, 25 lépcsőfok segítségével. Milyen magas 1 lépcsőfok ? Milyen magasan van a 17. lépcsőfok?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Számtani sorozatok
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
120cm-es ***
0

5,7m=570cm
570cm-120cm=450cm --->25 lépcsőfok magassága
450:25=18----> 1 lépcsőfok magassága 18cm
18*17=306----> 306cm magasan van a 17. lépcsőfok
1