Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
423
Számítsd ki egy ember szíve mennyit dobban 75 év alatt ha percenként 60 at dobban
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1 perc alatt=60
1 óra alatt=60x60
1 nap alatt=60x60x24
1 év alatt=60x60x24x365
75 év alatt=60x60x24x365x75=2365200000 dobbanás
(2,3652x109)

0