Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 8. osztályos tananyag

Főoldal » Általános iskola » Matematika
343
Ebben a matematika háziban kéne segítség, 8. osztályos tananyag.
a válaszokat előre is köszönöm!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3x-2y=3×(5/6)-2×3=-3,5
3x-2×(1/3)=-(13/3)
3x=-(11/3)
x=-(11/9)
0