Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek TZ

Főoldal » Középiskola » Matematika
806
Adott H={1;2;3;4;5;6;7;8;9;} alaphalmaz, A={2;4;6;8}, és B={1;2;3;4} halmazok.

Ábrázold Venn-diagrammban, sorold fel a következő halmazok elemeit és add meg az elemszámukat!

A U B=

B \ A=

I A U B I=

I B \ A I=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sürgős, sos, tz
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
1