Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitsetek legyszi(reszletezve kene ez is)

Főoldal » Középiskola » Matematika
385
Spórolt pénzünket, 350000ft-t bankba helyezünk el évi 3,5%os kamatos kamatra. Mennyi pénzt kapunk 2év mulva a betét lejártakor?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. év után: 350000+(350000×(3,5/100))=362250
(350000×(3,5/100))=12250
2 év múlva: 362250+(362250×(3,5/100))=374928,75=374930 forintot kapunk vissza
(362250×(3,5/100))=12678,75
Módosítva: 5 éve
0