Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

8. osztályos matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
301
Köszönöm a segítségeket!!
8. osztályos matematika
A kiszámolási folyamatot is lekelne írni, ha kérhetem.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A=15
B=4/9
C=6
D=998
1