Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi nagyon fontos lenne, hogy megértsem

Főoldal » Középiskola » Matematika
372
Matek házi nagyon fontos lenne, hogy még értsem. Köszönöm előre is a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
SOS matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Ha valóban szeretnéd megérteni, akkor érdemes ezt a videómat megnézned:
https://www.youtube.com/watch?v=zffP7MqVtWI&list=PLwXxAxAEOlGhNv6JCOwW1uDe3X-CiXbzj&index=5
Módosítva: 5 éve
0