Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek S.O.S

Főoldal » Általános iskola » Matematika
472
Egy kiránduláson az első két órában 7 km-t tettünk meg. Mekkora távot teszünk meg a következő 5 órában, ha ugyanilyen tempóban haladunk? Mikor teszünk meg 10,5 km-t?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2h=7km
1h=3,5km
5h=5x3,5=17,5km
10,5km=10,5:3,5=3h
1