Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika S.O.S

Főoldal » Középiskola » Fizika
369
Egy gépkocsi álló helyzetből 6 másodperc alatt 108 km/h sebességre gyorsított fel. mekkora volt a gyorsulássa és mekkora utat tett meg
a=18 m/s és s = 324 m
a=5 m/s és s =90 m
a=5 m/s és s =180m
a=18 m/s és s =648 m
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
a=18 m/s és s =648 m
0