Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
466
hány méternek az 55% a a 17,6 méter?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Egyenes arányosság:
55 % -> 17,6 m
100 % -> x m
—————————-
x = 100/55 * 17,6
x= 32 m
0

X*0,55=17,6 --> 17,6/0,55=32 --> 32*0,55=17,6
0