Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

7.osztály fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
745
Egy orkán 630 km-re volt az óceán partjától, amikor jelezték a közeledését. Mennyi idő alatt ért a parthoz, ha a sebessége 125 km/h volt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
s = 630 km
v = 125 km/h
t = ?
———————-
v = s/t ⇒ t = s/v
t= 630 km / 125 km/h
t = 5,04 h
Vagyis kicsit több mint 5 óra alatt.
0