Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika hazi feladat 2es feladatában kéne segítség

Főoldal » Középiskola » Fizika
298
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, házi
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
készítem
0

45 oszlop mellett halad el a vonat, így az első oszlop a 0. idő pillanat.

Két oszlop távolsága 50 m, tehát 44*50 m= 2200 m a teljes távolság.

A vonat sebessége:
v=s/t=2200 m / 2,5 perc = 880 m/perc

600 m-t mennyi idő alatt tesz meg? (Ez a feladat kérdése.)

t=s/v=600 m / 880 (m/perc) = 0,6818 perc = 40,91 sec alatt teszi meg.
0