Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítenétek ebben?

Főoldal » Középiskola » Matematika
314
Csatolom a képet (ha lehet, próbáljátok meg kifejteni, h hogyan jött ki) :
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. nap: 4x
2. nap: 6x
3. nap: 7x
4. nap: 3x
2. és 3. napon összesen: 13x ez egyenlő 148,6 km
13x=148,6 km
x=11,43 km
Összes tán 4x+6x+7x+3x=20x=20×11,43=228,62 km a teljes táv
0