Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Váltsd át

Főoldal » Általános iskola » Fizika
293
35mV= ___V

9,2kA = ___A
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
35mV=0,035V
9,2kA=9200A
(1000 a váltószám. Az első esetben a Volt ezredrésze (milli), a második esetben az Amper ezerszerese (kilo) az átváltás menete)
1