Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
4884
A vörösréz sűrűsége 8900kg(kilogramm per köbméter).Mekkora a tömege egy 0,2m3 térfogatú vörösréz tömbnek? m3
Válaszokat előre is köszönöm!:)

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
Mivel a sűrűsége 8900 kg / m3,
ezért 1 m3 -> az 8900 kg
de nekünk 0,2 m3 van, így az 8900*0,2 = 1780 kg.
1

A sűrűsége 8900 kg/m3
1 m3 = 8900 kg
8900*0,2 = 1780 kg
0