Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek. SOS.

Főoldal » Középiskola » Matematika
279
Köszönöm szépen ha segítesz. Feladat a mellékletben.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
900.000 cm=9000 méter
1

10^6=1 000 000
10^5=100 000

1 000 000 - 100 000= 900 000 cm = 9x10^5 cm
1