Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek. SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
279
Köszönöm ha segítesz. Feladat a mellékletben.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2⁶=64
a=64 mm
K=4a=256 mm
a,
2⁸ mm így 8. hatványa
b,
T=a²=64²=4096 mm²=2 a 12.-en így 12. hatvány a 2-nek
0