Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek.

Főoldal » Középiskola » Matematika
289
Köszönöm ha segítesz. Feladat a mellékletben.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam :)
0

14348907*2187/59049=531441
1162261467/1594323=729*729=531441
Klárinak van igaza, mert Zsolt azt mondta, hogy az egyik példa nagyobb mint a másik, Klári pedig azt,hogy Zsolt téved.
A két példa egyenlő.
1