Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

NAGYON SÜRGŐS

Főoldal » Középiskola » Matematika
292
Matek, csatoltam fotót
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
a,
4,41066×10⁸
b,
3,555555556×10⁵
c,
8,42648×10⁶
0

8,322x103x5,3x104=44,1066x107=4,41066x108
1,28x103/3,6x10-3=0,356x106=3,56x105
8,42x103x103+6,48x103=103(8420+6,48)=8426,48x103=8,42648x106
Módosítva: 5 éve
0