Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Az ax²+6x-1=0 egyenletben határozzuk meg az A paraméter értékét úgy, hogy az egyenlet egyik megoldása x=-3 legyen!

Főoldal » Középiskola » Matematika
808
Az ax²+6x-1=0 egyenletben határozzuk meg az A paraméter értékét úgy, hogy az egyenlet egyik megoldása x=-3 legyen!
Légyszíves, segítsetek! Fontos lenne. ❤❤❤ 10. osztály.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
egyenlet, másodfokú, paraméter, diszkrimináns, uhhh
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

Bármi kérdésed van, nyugodtan irj!

-S.R.
0