Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Körülbelül hány köbméter vizet kell a Balatonba tölteni ahhoz, hogy a víz szintje mindenütt 15 cm-rel emelkedjen?

Főoldal » Középiskola » Matematika
835
A Balaton vízfelületének területe kb 590 km^2
Normálalakban
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
590 km²=590.000.000 m²
15 cm = 0,15 m
V=590.000.000·0,15=88500000 m³= 8,85·10⁷ m³
0