Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
336
a képek a feladatok
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
holnapra, kell
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
1.
t:2,5 h
s:2000 km
v:?
v:s/t
2000:2,5=800
v:800 km/h
2.
v:48km/h
t:30p
s:?
s:v•t
48•30=1440
s:1440 km
3.
s:1300m
v:65km/h=234m/s
t:?
t:s/v
1300:234=5,5
t:5,5s (ez nem nagyon realisztikus de bárhogy számolom ez jön ki)



Módosítva: 5 éve
0