Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek légyszíves megérteni.

Főoldal » Középiskola » Matematika
606
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

5
Ha nincs jobb ötletem, helyettesítem és vázolom a függvényt:
https://www.geogebra.org/material/edit/id/j2upxdqv
0

Készítem. Érdemes ezt a videómat is megnézni, mert ami a sorozatokra igaz, az a függvényekre is. Egy kivétel van: A sorozatoknál nem nézhetünk véges helyen vett határértéket, hiszen diszkrét nem negatív egész helyeken értelmezzük.
https://www.youtube.com/watch?v=IRKmPUh8_7E&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=13
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. Kívül x-szel, a négyzetgyök alatt x négyzettel egyszerűsítettem.

Ellenőrizheted magadat egy x=10 000 behelyettesítéssel-

Ha úgy érzed segített a magyarázatom, jelöld kérlek megoldásnak. Meglátod a videóm is srgíteni fog. :)
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. A b.) részt ehhez hasonlóan nézheted mrg.
Módosítva: 5 éve
0