Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Érettségi

Főoldal » Középiskola » Matematika
613
Az x=y² függvény grafikonjának valamely P pontjából az x tengelyre állított merőleges szakasz hossza 16, milyen távol van e pont az y tengelytől?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Tehát y=16, így:

x=16²=256, így az y-tengelytől 256 egység távolságra van.
0