Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek törtek SOS2/

Főoldal » Középiskola » Matematika
377
Meg ma kene¡!!!!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3) 1/6+3/6 = 4/6 = 2/3
6) 1/8+5/8 = 6/8 = 3/4
9) 1/7+4/7 = 5/7
12) 3/9+1/9 = 4/9
15) 1/13+4/13 = 5/13
18) 6/8+1/8 = 7/8
21) 2/10+6/10 = 8/10 = 4/5
24) 1/14+3/14 = 4/14 = 2/7

Szia! A másik két oszlopban lévő műveletekre már megadtam a választ egy másik kérdésednél.
0