Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Állapítsd meg és húzd alá, hogy melyik a központi atom a következő molekulákban

Főoldal » Középiskola » Kémia
459
Állapítsd meg és húzd alá, hogy melyik a központi atom a következő molekulákban:

SO₂, CO₂, CH₄, NH₃, H₂CO₃

Kérlek segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia, sos, atom, másodrendű, 9. osztály, Gimnázium, kötések, molekulák, központi
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Érdemes ezt a videómat megnézned:
https://www.youtube.com/watch?v=MzlTVzZMSTQ&list=PLwXxAxAEOlGgoSN7mVHesgExz0iqvh9VH&index=6



Állapítsd meg és húzd alá, hogy melyik a központi atom a következő molekulákban:

SO₂, ITT A KÉN S
CO₂, ITT A SZÉN C
CH₄, ITT A C SZÉN
NH₃, ITT A NITROGÉN N
H₂CO₃ ITT A C SZÉN
Módosítva: 5 éve
1