Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Érettségi

Főoldal » Középiskola » Matematika
650
Melyik szám nagyobb A vagy B , ha A=3³+2x3², B=11xlog₂16
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
11xlog₂16 = 44x
3³+2x3² = -1,58
0

A=27+2*9=27+18=45
B=11*log₂16=11*4=44

Tehát az A a nagyobb.
0