Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek törtek SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
381
Kerem segitsen nm tudom megoldani!!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1) 10/14+3/14 = 13/14
2) 2/14+3/14 = 5/14
4) 10/15+2/15 = 12/15 = 4/5
5) 3/9+2/9 = 5/9
7) 3/5+1/5 = 4/5
8) 4/6+1/6 = 5/6
10) 3/14+7/14 = 10/14 = 5/7
11) 1/3+1/3 = 2/3
13) 2/14+11/14 = 13/14
14) 5/10+4/10 = 9/10
16) 5/8+2/8 = 7/8
17) 2/6+1/6 = 3/6 = 1/2
19) 3/7+2/7 = 5/7
20) 1/8+3/8 = 4/8 = 1/2
22) 1/6+4/6 = 5/6
23) 1/4+2/4 = 3/4
0