Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szorzattá alakítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
464
1, ²6xy+4x-3y-2=
2, 6a²-9x²+2a-3=
3, 20x²y-30xy²=
4, 7x²y³-14x³y³+21x²y⁴=
5, 18a⁷b⁴+6a⁵b⁷+30a¹⁰b³=
6, 24a²b³-16a³b²=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem Érdemes megnézned. :)
https://www.youtube.com/watch?v=ahupuSFJyjQ&t=21s
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0