Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
284
Sziasztok, valaki megtenné nekem, hogy elmagyarázza az alábbi 2 feladatot?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
√(3·√7-2·√2)·(3·√7+2·√2)=(3·√7)²-(2·√2)²=63-8=55
(√2-3·√18+9·√50)·√2=( 2 -3· 9·2 +9· 25·2 )·√2=( 2 -9· 2 +45· 2  2 =37 2 · 2 =37·2=74
0