Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kamat számítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
295
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
feladat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
180000·0,12=
180000·0,1=
180000·0,08=
180000·0,06=
180000·0,05=

Beütöd a gépbe és kijön a kamat.
0