Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni pls? Köszönöm

Főoldal » Általános iskola » Matematika
292
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Autó 1 <----------------------------------------------->Autó 2
×+10km/h Összes(delta) s =480km X km/h
t=3h
Képlet: v= s/t
Összes v=480km/3h = 160km/h
Ebből számolod külön-külön:
v1= 85km/h
v2= 75km/h

s1= v1×t1 => 85×3 = 255km
s2= v2×t2 => 75×3 = 225km

Ell.: 255 + 225 = 480km
0