Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hétfőre kell pls valaki segítsen. Köszönöm!

Főoldal » Középiskola » Matematika
361
Csatolom a feladatot.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Autó 1 <----------------------------------------------->Autó 2
×+10km/h Összes(delta) s =480km X km/h
t=3h
Képlet: v= s/t
Összes v=480km/3h = 160km/h
Ebből számolod külön-külön:
v1= 85km/h
v2= 75km/h

s1= v1×t1 => 85×3 = 255km
s2= v2×t2 => 75×3 = 225km

Ell.: 255 + 225 = 480km
0