Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Hétfőre kell pls valaki segítsen. Köszönöm!

29
Csatolom a feladatot.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Autó 1 <----------------------------------------------->Autó 2
×+10km/h Összes(delta) s =480km X km/h
t=3h
Képlet: v= s/t
Összes v=480km/3h = 160km/h
Ebből számolod külön-külön:
v1= 85km/h
v2= 75km/h

s1= v1×t1 => 85×3 = 255km
s2= v2×t2 => 75×3 = 225km

Ell.: 255 + 225 = 480km
0