Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S. Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
415
Sziasztok!
Valaki segítene megoldani ezt a feladatot?
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

4
Készítem.
Az első kettőt itt megcsinálom. A c.) és d.) részt kérlek tedd ki újra a főoldalra. Köszi!
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.

Ha van kedved, érdemes megnézned ezt a videómat. :D
https://www.youtube.com/watch?v=rM-BVsfIvVI&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=9
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.

Kérlek vedd észre, hogy csak természetes számú helyeken egész értékeket ábrázolhatunk. Nem köthetőek össze a pontok. OK?
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet.
0