Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Oldjuk meg a valós számok halmazásn a következő egyenletet

Főoldal » Középiskola » Matematika
342
2·Ix-1I - Ix+4I= x-6
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

ezt a négy egyenletet kell megoldanod x-re

2(x-1)-(x+4)=x-6
2(x-1)+(x+4)=x-6
-2(x-1)-(x+4)=x-6
-2(x-1)+(x+4)=x-6

Fontos ha megkaptad a négy eredményt, akkor ellenőrizz vissza.

Kérdésed van, nyugodta irj!

-S.R.
0