Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon Fontos!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
413
Ezt hogyan kellene megoldani? Nagyon nem értem. Valaki tudna segíteni?
A feladat így szól :
Legyen A=4,6x^2 - 7x-1 és B=5,4x^2 +2x-5.
Ha x= 2/5 akkor mivel egyenlő az A+B, illetve A-B?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

megadták a két egynletben lévő x értékét.

csak simán behelyettesited az x helyére a 2/5 öt, mondjuk A-ra 4 et B re pedig 6 kaptál és akkor elvégzed a két műveletet.

Ha valami kérdésed van nyugodtan irj.

-S.R.
0