Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
301
Képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1,
12×(8/3)=32
2,
36/42=6/7 része
3,
90×(7/9)=70
4,
48×(3/16)=9
5,
72/48=3/2 része
6,
35×(12/5)=84-nek
0