Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyensúlyok

Főoldal » Középiskola » Kémia
402
A megadott egyensúlyi állandókból számítsuk ki az alábbi egyensúlyra vonatkozó értéket 5%-os pontosságon belül!

A2 + BC = AB + AC K1 = 2

AB + BC = B2 + AC K2 = 10

B2 + C2 = 2 BC K3 = 11

2 A2 + 2 B2 + C2 = 3 AB + AC + BC
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Nagyon fontos lenne
0