Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Vektorok

Főoldal » Középiskola » Matematika
362
Kérlek, segítsetek megoldani az alábbi feladatokat.

Ötödikén születettem.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha ötödikén születtél akkor az öttel való osztási maradék 0.

a(3;5) vektor hossza=  3²+5² = 34 
b(6;-2) vektor hossza=  6²+(-2)² = 40 

a+b=(9;3) ennek hossza  90 
2a-b=(0;12) ennek hossza  144 =12
5a+3b=(33;19) ennek hossza  1450 
-a+3b=(15;-11) ennek hossza  3460 
0