Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lecke

Főoldal » Középiskola » Matematika
343
Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A baloldali feladat rossz. 4,8 dm=48 cm az egyik oldal, míg a téglalap kerülete 13,5 cm. Ez lehetetlen.

32=(6+a)·2 amiből a=10 cm T=10·6=60 cm²
0