Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEK SOS!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
309
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
1.
a.)... = 8 +6=14
b. ) ... = = 6 – 5 = 1*


2.
a.) 4* négyzetgyök alatt 7
b.) 7 * négyzetgyök alatt 2

3.
a.) négyzetgyök alatt 9 = 3

Módosítva: 5 éve
2

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
Ha segített a válaszom, jelöld megoldásnak. A hiányzókat tedd ki újra. :)
Módosítva: 5 éve
1