Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sűrgős lenne aki tud segítsen

Főoldal » Középiskola » Matematika
372
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha lesz kedved, érdemes megnézned ezt a videómat:
https://www.youtube.com/watch?v=xkUd685s3-w&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=14

c.) e vektort ér

d.) f vektor lesz az összeg

e.) -c vektor

f.) d vektor lesz

g.) d vektor

h.) 2a

i.) e
Módosítva: 5 éve
0