Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Középiskola » Matematika
396
Határozd meg az a, b, c és d értékét, és írd a megfelelő helyre!

a= −5,2 –(−3,4) a = …….

b=10,2 : (−3) b = …….

c=c⋅0,6 =6 c = …….
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a= −5,2 –(−3,4)
a = -1,8

b=10,2 : (−3)
b = - 3,4
Módosítva: 5 éve
0