Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
398
Ábrázolja és jellemzze:
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Készítem Ezt a videómat ajánlom megnézni, ha lsz kedved:
https://www.youtube.com/watch?v=5oB3V8njC5M&list=PLwXxAxAEOlGiZU5r7848UsLA4FO5J0CYz&index=5
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet. Itt jobban látszik a 3 szoros nyújtás az utolsó függvénynél, hiszen -1 helyen 3/4 -es értéket vesz fel a függvény.
Módosítva: 5 éve
0