Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kerlek segits levezetni!!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
445
x^2-2(p-3)x+p-1=0
fugvennyel ene abrazolnom,de nem jon ki ugy, ahogy en meg tudnam oldani
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem. Tudom, hogy lényegesen nehezebb feladatokat magyarázok ebben a videómban, de ha megérted, akkor a házi feladatod rögtön könnyű lesz. :D
https://www.youtube.com/watch?v=SLgO_-kG7X4&list=PLwXxAxAEOlGhNv6JCOwW1uDe3X-CiXbzj&index=6
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet.
1