Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértani sorozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
366
a7 = 5
a11 = 1280
a13=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a7=a1·q6=5
a11=a1·q10=1280

a11a7=q4=1280/5=256

amiből q= +4; vagy -4, q2=16

a13=1280*16=20480

Módosítva: 5 éve
1